Paddle&Sup

Van meren en waterlopen over rivieren naar de zee – Stand Up Padlle Verhuur

Aanbod

In het lang

Mobiele SUP School

Bij de mobiele sup school kan je terecht voor een uitgebreid aanbod en mogelijkheden van suppen. Je kan op je eentje het water op of samen met anderen. Een initiatie, een tocht op maat, een privé les, alleen of samen… de mogelijkheden zijn quasi onbeperkt.

Verhuur van SUP boards

Voor verhuur kan je een heel jaar door bij ons terecht. Behoudens opblaasbare sups hebben we ook bagage-zakken en trolley’s voor jouw sup als je even op reis wil naar de zon.
Meer op de verhuur pagina!

Suppen

op onze vaste locatie

Zennegat – Mechelen

Aan de noordrand van Mechelen waar de Leuvense vaart, Dijle en Zenne samenvloeien heb je het Zennegat. Het Zennegat is niet alleen een mooi stukje natuur maar ook een heel rustige plaats op het kanaal Dijle-Leuven of ook bekend als de Leuvense vaart om kennis te maken met de sup sport. Je vindt er ons wekelijks op verschillende data en uren. Volg de agenda of op maat van jouw agenda in overleg.

Start to Sup

-Zaterdag & zondag van 11:00-18:00 (sups & roeibootjes)

-Dinsdag : Start-to-sup : 18:00-21:00 (sups)

-Vrijdag : Sunset sup : 18:00 – 21:00 (sups met een drankje op de boot achteraf)

Je kan bij ons terecht voor groepsactiviteiten/teambuildings/verjaardagsfeestjes en noem- maar- op!

Voor reservaties en info steeds bellen op het nummer :0465 29 23 09

Specials

op onze vaste locatie

 Power Sup

Wekelijks kan je komen power suppen, een half uur intensief suppen! Erna kan je  nog vrij kan toeren of je eigen afbeulen op de Leuvense vaart aan het Zennegat in Mechelen en Boortmeerbeek
Volg de agenda of op maat van jouw agenda in overleg.

 Privé les

Laat jouw agenda het niet toe op onze vaste momenten te suppen? Of ben je liever alleen? Voor 1 tot 4 personen kunnen we op maat van jouw agenda in iets uitwerken.

 Kids -Family – Dog  Sup

Samen met je gezin, kinderen, hond, … op de sup? Bij Paddle & Sup kan het allemaal in overleg. Kleine kinderen tot ongeveer 6 à 7 jaar kunnen  mee op de sup met de volwassenen of grote broers of zussen. Voor deze bengels hebben we zwemvestjes op maat.
Vanaf 7 à 8 jaar, elk kind is anders, kunnen ze zelfstandig peddelen op hun eigen klein board. We hebben enkele kindersups in het aanbod.

Ook met je hond kan je op de sup. Enkele van de  boards hebben een  verlengd voet-pad zodat de pootjes van je viervoeter genoeg grip hebben. Mocht je zelf geen zwemvest hebben voor je woef kan je er bij ons verkrijgen.

Paddle&Sup in samenwerking met Pacific Sup-School